Seurakunta tukenasi

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijä, nuorisotyöntekijä ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään

• jos tunnet itsesi yksinäiseksi tai haluaisit keskustella luottamuksella
  • haluat tarkastella uskoon ja hengelliseen elämään liittyviä kysymyksiä
  • tarvitset aineellista apua yllättävän elämäntilanteen muutoksen seurauksena ja kun perusturvan antama toimeentulotuki ei riitä
  • kun haluat pysähtyä ja uudelleen arvioida omaa elämäntilannettasi.

Diakoniatyöntekijä

Diakoniatyöntekijä päivystää diakoniatoimistossa (Asematie 4 C) maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 9-11, perjantaisin klo 10 - 11. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Työntekijän tavoittaa parhaiten p. 040 6881406.

SINULLE JOKA OLET MENETTÄNYT LÄHEISESI

Sururyhmä läheisensä menettäneille virastotalon kokoushuoneessa maanantaina 6.2.2017 klo 18-19.30. Kokoonnumme kevään aikana kuusi kertaa. Ryhmän vetäjinä toimivat kirkkoherra Lauri Annala ja diakonissa Maarit Suksi. Lisätietoja diakonissalta 040 6881406.