Kirkkokuoro

90-vuotias kirkkokuoro on iloinen parinkymmenen eri ikäisen laulajan joukko. Laulamme neliäänisesti ja kaikkiin ääniin kaivataan lisää laulajia. Harjoittelemme torstaisin klo 19 seurakuntasalissa. Kuoroon kuuluminen on ilmaista, ja kuoro kustantaa jäsenilleen kuoropuvun. Laulamamme laulut eivät ole vaikeita, ja kuorossa laulaminen on mukavaa.

Kuoro esiintyy pääsiäisenä ja silloin tällöin muulloinkin jumalanpalveluksissa ja erilaisissa kunnan ja seurakunnan tapahtumissa. Pyhäinpäivänä kuoron perinteenä on ollut järjestää kahvikonsertti. Kuoron adventti alkaa jokavuotisesta adventtivesperistä ja joulunaikaan mahtuu vierailuja palvelutaloissa. Välillä olemme myös konsertoineet muissa seurakunnissa.

Järjestämme myös monenlaista virkistystoimintaa. Keväisin keräämme rahaa toritapahtumassa. Teemme monenlaisia retkiä ja joka vuosi pidetään joulujuhla.

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kanttori Esko Ruuskaan. Kuoroon tulijoille on pieni koelaulu, jossa saa laulaa minkä tahansa tutun ja helpon laulun.

Seurakuntakuoro

Seurakuntakuoro on vanhemman väen kuoro, jossa on hyvä henki ja yhteisöllistä toimintaa. Kuoro toimii eläkkeellä oleville kohtaamispaikkana. Mukaan laulamaan voi tulla kuka vain eikä laulukokeita järjestetä. Tärkeintä on musiikin äärellä yhdessä oleminen. Monen kuoroharrastus on jatkunut seurakuntakuorossa, kun kirkkokuorosta tai muista kuoroista on jäänyt ”eläkkeelle”. Seurakuntakuoroon otetaan mielellään uusia laulajia vastaan sekä mies- että naisääniin.

Seurakuntakuoro laulaa hengellisiä lauluja ja virsiä sekä Siionin kanteleen lauluja 2 ja 3-äänisesti. Seurakuntakuoro harjoittelee seurakuntasalissa keskiviikkoisin klo 11.

Satakielet

Satakielten laulajat ovat 6-12-vuotiaita, mutta itse kuoro täyttää vuonna 2016 30 vuotta. Kuoron on perustanut 1986 kanttori Esko Ruuska. Kuoron kautta on vuosien aikana kulkenut toista tuhatta laulajaa. Ensimmäisillä kuorolaisilla on jo nykyisten kuorolaisten ikäisiä lapsia.

Satakielissä paitsi lauletaan, opetellaan myös nokkahuilun soittoa. Satakielet harjoittelee torstaisin seurakuntasalissa klo 16.00.

Tuomaskuoro

Tuomaskuoro on tuomasmessun esilauluryhmä, joka harjoittelee keskiviikkoiltaisin, mutta ei aivan joka keskiviikko. Tarkimmat tiedot harjoituksista löytää tapahtumakalenterista. Tuomaskuoro laulaa nuorekasta hengellistä musiikkia esimerkiksi nuoren seurakunnan veisukirjoista.

Diakoniakuoro

Diakoniakuoro esiintyy erilaisissa diakoniatyön tapahtumissa kuten esimerkiksi yhteisvastuukeräyksen avajaisissa. Tarkimmat tiedot sen harjoituksista löytyvät tapahtumakalenterista.

Veteraanikuoro

Teuvan veteraanikuoro on perustettu vuonna 1994. Kuoro on perustettu itsenäisyytemme 80-vuotispäivän merkeissä kanttori Esko Ruuskan aloitteesta. Alkuvaiheessa kuorolla ei ollut muuta tavoitetta kuin esiintyä tuossa Teuvan merkittävässä juhlassa. Kuoron historia ei kuitenkaan jäänyt ainoastaan yhden esiintymisen varaan, vaan Teuvan veteraanikuoro on jo 20-vuotias. Nimi säilyy alkuperäisenä niin kauan kuin kuorossa on yksikin sotaveteraani.

Veteraanikuoro on osallistunut monenlaisiin tilaisuuksiin ja juhliin, esimerkiksi vuonna 2003 Haminassa veteraanikuorojen yhteiskonserttiin ”Sama on kaiku askelten”, yhteiskonsertteihin naapuripitäjien veteraanikuorojen kanssa, sotaveteraaniliiton alueelliseen 50-vuotisjuhlaan 2007, veteraanikuorojen valtakunnalliseen laulujuhlaan 2007, Jouppiska soi -tapahtumaan 2012 ja paikallisiin veteraanitilaisuuksiin.

Kuoron keskeisimpänä toimintona heti alusta alkaen on ollut osallistua omaisten toivomalla tavalla veteraanien siunaus ja muistotilaisuuksiin. Yleisimmät siunaustilaisuuksissa esitetyt laulut ovat olleet Veteraanien iltahuuto ja  Sua kohti Herrani.

Lisäksi veteraanikuoro on tehnyt erilaisia tutustumismatkoja esimerkiksi Raatteen tielle 2007 ja Länsi-Lappiin ja Jäämerelle 2008.

Perinnöksi kuorossa mukana olevat ” veteraanien pojat ” saaneet tavan VELJEÄ EI JÄTETÄ.