Diakoniatyöntekijän puoleen voit kääntyä luottamuksellisesti

esim. jos tarvitset henkistä/hengellistä tukea, olet kriisitilanteessa tai kaipaat neuvoa talousasioissa.

Diakoniapäivystys ma ja to klo 9-11, muina aikoina sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä puhelimitse/ tekstiviestillä p. 040 688 1406 tai sähköpostilla maarit.suksi@evl.fi

Seurakunnan järjestämät syntymäpäiväjuhlat

70- vuotiaat   23.8.2020

75- vuotiaat   6.9.2020

80-vuotiaat   20.9.2020

Juhlat alkavat messulla kirkossa klo 10, jonka jälkeen on kahvitus ja ohjelmaa seurakuntasalissa. Juhliin ei tule enää erillistä kutsukirjettä. Mahdollisista muutoksista pyrimme ilmoittamaan mahdollisimman pian.

Yhteisvastuukeräyksen tuotto  on tänä vuonna 5491,74€

Kiitos kaikille lahjoittajille ,lista- ja lipaskerääjille sekä eri tapahtumissa toimineille ja mukana olleille !

YHTEISVASTUULLA TUETAAN VANHEMMUUTTA

Vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys keskittyy vahvistamaan vanhemmuutta sekä lapsen ja vanhemman välistä suhdetta. Erityisenä kohderyhmänä ovat alakouluikäisten lasten perheet.

Teuvalla keräystuotolla tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä tukemalla esim. harrastustoimintaa, retki- ja leirimaksuja ja lapsiparkkitoimintaa.

SURURYHMÄ LÄHEISENSÄ MENETTÄNEILLE

Sururyhmässä keskustellaan läheisen menetyksestä ja surusta.  Uutta ryhmää suunnitellaan syksyksi 2020.

Lisätietoja Maaritilta 040 688 1406  tai maarit.suksi@evl.fi

Kaksi kättelevää ihmistä