DIAKONIATOIMISTO ON SULJETTU 23.12.2019-6.1.2020 VÄLISENÄ AIKANA.

Diakoniatoimisto on avoinna maanantaisin ja  keskiviikkoisin klo 9-11. Muina aikoina sopimuksen mukaan. Soita/lähetä tekstiviestiä 040 688 1406 tai sähköpostia maarit.suksi@evl.fi

YHTEISVASTUULLA TUETAAN VANHEMMUUTTA

Vuoden 2020 Yhteisvastuukeräys keskittyy vahvistamaan vanhemmuutta sekä lapsen ja vanhemman välistä suhdetta. Erityisenä kohderyhmänä ovat alakouluikäisten lasten perheet.

Yhteistyökumppaneina ovat Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Pelastakaa Lapset ry. Lasten, perheiden ja vanhemmuuden tukemiseen tarvitaan meitä kaikkia. Lasten hyvinvointi on kaikkien asia.

60% keräystuotosta ohjataan Kirkon Ulkomaanavun katastrofirahaston kautta kansainväliseen apuun.

20% tuotosta suunnataan vuosittain valittavaan kohteeseen Suomessa

20% tuotosta käytetään monipuoliseen avustustoimintaan  paikallistasolla seurakunnissa

Teuvalla keräystuotolla tuetaan vähävaraisia lapsiperheitä tukemalla esim. harrastustoimintaa, retki- ja leirimaksuja ja lapsiparkkitoimintaa.

Keräys alkaa 2.2. Teuvalla on Orrelassa jumalanpalveluksen jälkeen keittolounas (7 €) sekä keräyksen esittelyä. Listakerääjät voivat myös noutaa keräyslistoja.

Voit osallistua keräykseen rahalahjoituksen ohella tai sijasta antamalla aikaasi ja lahjojasi. Yhteisvastuukeräyksen listakerääjiä ja muita vapaaehtoisia tarvitaan erilaisiin tehtäviin.

SURURYHMÄ LÄHEISENSÄ MENETTÄNEILLE

Sururyhmässä keskustellaan läheisen menetyksestä ja surusta. Seurakunnassa on parhaillaan  koolla sururyhmä, joka päättyy vuoden 2020 alussa. Uutta ryhmää suunnitellaan alkavaksi keväällä 2020.

Lisätietoja Maaritilta 040 688 1406  tai maarit.suksi@evl.fi