HUOM. KESÄKERHOJA EI JÄRJESTETÄ KESÄLLÄ 2020 AIEMPIEN VUOSIEN TAVALLA, POIKKEUSTILANTEEN VUOKSI.

KESÄLLÄ 2020 SEURAKUNTA JÄRJESTÄÄ KESÄKAHVILAN 1-24.6. KIRKON LEIKKIPAIKALLA:
maanantaisin, tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 10-13.
Ohjelmassa hartaus, leikkejä sekä muuta mukavaa ohjelmaa. Sateen sattuessa kokoonnutaan sisällä.
Kahvila on tarkoitettu kaikenikäisille lapsille yhdessä aikuisen kanssa. Omat eväät mukaan, kahvi/mehu/korpputarjoilu.
Tulethan vain terveenä! Noudatamme 50 hengen kokoontumisrajoitusta.

Kesäkerho järjestetään yhteistyössä Teuvan MLL:n kanssa kesällä 2021.

Kesäkerho on tarkoitettu 4-v - ylöspäin oleville lapsille.
Kerho kokoontuu kesäkuussa kirkon alasalissa ja leikkipaikalla maanantaista keskiviikkoon klo 10-14.
Kerho sisältää hartaushetken, yhteisiä leikkejä sisällä ja ulkona, ruokatauko omin eväin, askartelua ja satuhetken.

Kesäkerhoon on mahdollista osallistua yhtenä päivänä viikossa tai kahtena päivänä viikossa. Riippuen toiminnan kysynnästä.

Torstaisin kokoontuu kesäperhekerho klo 10-12.
Kesäperhekerhoon ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset yhdessä aikuisen (mummin, kummin, tädin tms.) kanssa.
Erityisesti kesäperhekerhoon ovat tervetulleita 4-vuotiaat päiväkerhon aloittavat lapset vanhemman kanssa tutustumaan kerhotoimintaan.
Tutustuminen kerhoon auttaa lasta sopeutumaan syksyllä alkavaan päiväkerhoon.

Ilmoittautumislomake kesäkerhoon löytyy täältä.

Kuva saippuakuplasta taivasta vasten. Taivaalla on valkoisia poutapilviä.