Päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa kolmeksi tunniksi kerrallaan kirkon alasaliin.
Päiväkerho on tarkoitettu 4-5 -vuotiaille lapsille.
Kerhotoiminta on maksutonta ja ilmoittautuminen syksyllä alkaviin kerhoihin tapahtuu keväisin. Vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella lastenohjaajilta myös kesken kerhokauden.

Päiväkerho on seurakunnan kasteopetusta jonka toiminta perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen.
Päiväkerhossa lapsi osallistuu monipuoliseen lapsen kehitystä tukevaan ohjelmaan; hiljentymiseen Raamatun äärellä, leikkiin, liikuntaan, musiikkiin, askarteluun, ulkoiluun ja satuhetkiin.
Päiväkerhoryhmässä lapsi opettelee erityisesti sosiaalisia taitoja toisten lasten ja aikuisten kanssa.

Päiväkerhon ohjaajina toimivat lapsi-ja perhetyön perustutkinnon suorittaneet lastenohjaajat.

Ilmoittautumislomake päiväkerhoihin löytyy täältä.

Syksyn tuleville eskarilaisille suunnattu aikuinen - lapsi -leiri on tulossa elokuussa.
Leiri on 22.8.-23.8. Ilmajoella Kalajaisten leirikeskuksessa. Siellä voit olla joko yön yli, tai vierailla vain päivän ajan.
Tästä linkistä löydät lisätietoa ja ilmoittautumislomakkeen. (Lomakkeessa vanhat päivämäärät alkuperäisen ohjelman mukaan, muut tiedot ovat siis samoja, vain päivä vaihtunut keväästä syksyyn).

Kuva Teuvan kirkon alasalin ovesta

Osoitteesta www.facebook.com/teuvanseurakunnanvarhaiskasvatus löydät tietoa kerhojen ajankohtaisista asioista.
Käy tykkäämässä sivustamme!
(Sivua pääset katsomaan, vaikka et ole kirjautunut facebookiin).