Rauniokirkossa, tai kirkossa. Pohjanmaan evankelinen puhallinorkesteri.

Teuvan kirkko

Teuvan seurakunta yhdessä Pohjanmaan Evankelisen puhallinorkesterin kanssa järjestävät Teuvan Rauniokirkossa musiikki- ja yhteislaulutilaisuuden HERRAN HOIDOSSA, Isän kädessä - Pojan kustannuksella.
Mikäli sää estää ulkoilmakokoontumisen tilaisuus pidetään Teuvan kirkossa.
Ohjelmistossa on kaikille tuttuja hengellisiä yhteislauluja ja orkesterin esityksiä. Puheen tilaisuudessa pitää kirkkoherra Lauri Annalla. Yhteislaulujen sanat monistetaan yleisölle jaettavaksi. Mainio tilaisuus vaikka kesäkauden päätöstilaisuudeksi. Tilaisuudessa kannetaan kolehti.
Pohjanmaan Evankelinen puhallinorkesteri toimii Etelä-Pohjanmaan ja Pohjanmaan alueella. Aktiivisia soittajia orkesterissa on noin 20. He tulevat maakuntien alueelta Vaasan ja Teuvan väliltä.
Joukossa soittelee tällä hetkellä viisi teuvalaista soittajaa. Orkesteria johtaa dir.mus. Aatos Ilomäki. Orkesteri toimii itsenäisenä rekisteröitynä yhdistyksenä. Orkesterin ohjelmisto koostuu hengellisistä lauluista virsistä sekä perinteisestä kirkkomusiikista ja klassisen musiikin sävellyksistä.
Orkesteri haluaa olla musiikin välityksellä kuuluttamassa lähellä ja kaukana Evankeliumista nousevaa anteeksisaamisen iloa ja riemua, joka on kaikille tarjolla lahjana Jeesuksen uhrin ansiosta.
Eri muodoissa orkesteri on soitellut jo yli neljännesvuosisadan ajan.

0400661789,