Isoshaku kesän rippikouluun

Tällä lomakkeella voit hakea Teuvan seurakunnan rippileireille ja päivärippikouluun isoseksi. Otamme mahdollisimman monta isosta per ryhmä, mutta emme voi taata, että pääset isoseksi juuri tänä vuonna. Välitämme isosia myös lähiseurakuntien rippikouluihin, joten se on yksi mahdollisuus. Jos haluat valita useampia vaihtoehtoja, tai pääset kaikille leireille, voit kirjoittaa tiedot lisätietoihin. Isoshaussa otetaan huomioon osallistumisesi ja aktiivisuutesi isoskoulutuksen aikana. Lisätietoja kohtaan voit laittaa toiveita isoskavereista, huomaa kuitenkin, että nämä ovat vain toiveita, ja lopulliseen jakoon vaikuttaa moni asia! Isoset osallistuvat myös leirejä edeltäviin lähtölaukauksiin, jotka pidetään leiriä edeltävänä sunnuntaina.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.