Kevään sururyhmä aloittaa 14.2.

5.1.2018 18.00

Kuvassa on punainen, reunilta vähän musta sydän kädessä

Sinä läheisesi menettänyt, tervetuloa keskustelemaan surusta, jakamaan kokemuksia ja saamaan tukea!

Läheisen menetyksestä seuraa useimmiten suru. Suru on henkilökohtainen matka, toisella lyhyempi, toisella pidempi. Suruun liittyy monia muita tunteita: ikävää, halua kieltää tapahtunut, hylätyksi tulemisen tunteita, turvattomuutta, ahdistusta, merkitsetyksettömyyttä, syyllisyyttä ja vihaa. Suru voi tuntua myös kehossa kipuna. Surun matkan kulkeminen on raskasta, ja siksi sillä tarvitaan tukea.

Sururyhmä on paikka keskustella omasta surusta ja kuunnella toisten kokemuksia surusta. Yhteinen jakaminen auttaa kulkemaan surun matkaa. Ryhmässä mukana ovat seurakunnan työntekijöinä Maarit Suksi ja Henrika Hyttinen-Koponen.

Ryhmä kokoontuu noin kolmen viikon välein keskiviikkoisin kirkkoherranviraston kokoushuoneessa klo 18.00-19.30. Aloitamme 14.2. ja mukaan voi tulla vielä 7.3. Loput kokoontumiset pidämme yhdessä aloittaneiden kesken. Tämä ratkaisu parhaiten tukee ryhmän luottamuksellisuutta ja surun käsittelyä. Muut kokoontumiset ovat 21.3. (poikkeuksellisesti virastotalon kahvihuoneessa), 11.4., 2.5. ja 23.5.