Seurakunta tukenasi

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, masennus, parisuhdehuolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan työntekijöiden puoleen. Papit, diakoniatyöntekijä, nuorisotyöntekijä ja muut työntekijät ovat seurakuntalaisia varten.

Ota yhteyttä diakoniatyöntekijään

• jos tunnet itsesi yksinäiseksi tai haluaisit keskustella luottamuksella
  • haluat tarkastella uskoon ja hengelliseen elämään liittyviä kysymyksiä
  • tarvitset aineellista apua yllättävän elämäntilanteen muutoksen seurauksena ja kun perusturvan antama toimeentulotuki ei riitä
  • kun haluat pysähtyä ja uudelleen arvioida omaa elämäntilannettasi.

Päihdekuntoutujien rovastikunnallinen leiri Majaniemessä 8.-10.8.2018

Leiri alkaa ke 8.8. klo 10 ja päättyy pe 10.8.2018 klo 14.00

Leirin hinta 15 euroa. Ilm. viim. 31.7.2018 Teuvan seurakunnan virastoon p. 040 688 1403

Rovastikunnallinen TYKY-ryhmän leiripäivä  Kauhajoen Majaniemessä 16.8.2018 ko 10-15

Leiripäivä on tarkoitettu varhaisseläkkeellä oleville.

Leirin  aiheena  on "Elämän puu"

Mukavaa yhdessäoloa. Lauletaan, saunotaan,  tutkaillaan luontoreittiä ja ratkotaan Mölkky- mestaruus.

Leirin hinta 8€. Ilm. Kauhajoen kirkkoherranvirastoon viim. to 9.8.2018.  Tervetuloa!!