Seurakuntasali

Asematie 1, 64700 Teuva

Suljettu toistaiseksi remontin takia.

Seurakuntasali

Seurakuntasali sijaitsee kirkon länsisiivessä. Seurakuntasalista on kulku kirkkoon ja sen ja kirkon välinen väliseinä on myös mahdollista avata. Seurakuntasalissa järjestetään monenlaista seurakunnan toimintaa kuten seuroja, minun virteni-iltoja ja erilaisia tapahtumia. Seurakunnan monet kuorot kokoontuvat seurakuntasalissa. Lukuunottamatta kesäaikaa seurakuntasalissa järjestetään jumalanpalveluksen jälkeen kirkkokahvit, ja kuukausittaisten torstaikirkkojen jälkeen keittolounas. Tilaan on esteetön kulku ulko-oven kautta. Seurakuntasalissa on tekstiilitaiteilija Kaarina Heikinheimon valmistama taidetekstiili "Elämän lähde".

Seurakuntasalia voi vuokrata muistotilaisuuksia ja muita juhlia varten.  Saliin mahtuu 130 henkilöä. Vuokraan kuuluvat tila, astiat ja liinat. Varauksen voi tehdä kirkkoherranvirastosta.

Asematie 1, 64700 Teuva

80 vuotiaiden juhla