Päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa kolmeksi tunniksi kerrallaan kirkon alasaliin.
Päiväkerho on tarkoitettu 4-5 -vuotiaille lapsille.
Kerhotoiminta on maksutonta ja ilmoittautuminen syksyllä alkaviin kerhoihin tapahtuu keväisin. Vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella lastenohjaajilta myös kesken kerhokauden.

Päiväkerho on seurakunnan kasteopetusta jonka toiminta perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen.
Päiväkerhossa lapsi osallistuu monipuoliseen lapsen kehitystä tukevaan ohjelmaan; hiljentymiseen Raamatun äärellä, leikkiin, liikuntaan, musiikkiin, askarteluun, ulkoiluun ja satuhetkiin.
Päiväkerhoryhmässä lapsi opettelee erityisesti sosiaalisia taitoja toisten lasten ja aikuisten kanssa.

Seurakunnan varhaiskasvattajina toimivat lapsi-ja perhetyön perustutkinnon suorittaneet lastenohjaajat.

Hakulomake päiväkerhoihin kaudelle 22-23 löytyy täältä. Kerhoihin voi osallistua 2017 ja 2018 syntyneet lapset.

Päiväkerhoihin haku on ajalla 1.4.-31.5.2022. Lomakkeen tiedot voi palauttaa myös sähköpostilla miia.rantamaki@evl.fi

Syksyn kerhoryhmät alkavat viikolla 35, tieto ryhmistä ja kellonajoista tulee pari viikkoa aiemmin.

Lisätietoa lastenohjaajilta.

Kuva Teuvan kirkon alasalin ovesta

Osoitteesta www.facebook.com/teuvanseurakunnanvarhaiskasvatus löydät tietoa kerhojen ajankohtaisista asioista.
Käy tykkäämässä sivustamme!
(Sivua pääset katsomaan, vaikka et ole kirjautunut facebookiin).