Päiväkerhot kokoontuvat kerran viikossa kolmeksi tunniksi kerrallaan kirkon alasaliin.
Päiväkerho on tarkoitettu 4-5 -vuotiaille lapsille.
Kerhotoiminta on maksutonta ja ilmoittautuminen syksyllä alkaviin kerhoihin tapahtuu keväisin. Vapaita kerhopaikkoja voit tiedustella lastenohjaajilta myös kesken kerhokauden.

Päiväkerho on seurakunnan kasteopetusta jonka toiminta perustuu kristilliseen ihmiskäsitykseen.
Päiväkerhossa lapsi osallistuu monipuoliseen lapsen kehitystä tukevaan ohjelmaan; hiljentymiseen Raamatun äärellä, leikkiin, liikuntaan, musiikkiin, askarteluun, ulkoiluun ja satuhetkiin.
Päiväkerhoryhmässä lapsi opettelee erityisesti sosiaalisia taitoja toisten lasten ja aikuisten kanssa.

Päiväkerhon ohjaajina toimivat lapsi-ja perhetyön perustutkinnon suorittaneet lastenohjaajat.

Ilmoittautumislomake päiväkerhoihin löytyy täältä, ja Äystön kerhoilmottautuminen löytyy täältä.

Eskarilaisten leiri on tulossa toukokuussa. Leiri on 25.5-26.5 ja siellä voit olla joko yön yli, tai vierailla vain päivän ajan. Lisätietoa ja ilmottautumislomake löytyy täältä.

Kuva Teuvan kirkon alasalin ovesta