Uutislistaukseen

kanttoria haetaan

Kanttoria haetaan!

2.6.2022 13.24

Teuvan seurakunta tarvitsee taitavan musiikkialan ammattilaisen. 

 

KANTTORI, Teuvan seurakunta 

Teuvan seurakunta tarvitsee taitavan musiikkialan ammattilaisen. 

Viran tehtäviin kuuluvat jumalanpalveluselämän, kirkollisten toimitusten ja hartauselämän musiikin hoitaminen sekä musiikkityön hoitaminen. Teuvalla on runsaasti kuoroja ja muita musiikkiryhmiä, joten arvostamme kuoron johtamistaitoa ja monipuolista musiikillista osaamista sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. 

Teuvan seurakunnassa on ylempää korkeakoulututkintoa edellyttävä B-kanttorin virka. Otamme huomioon kaikki pätevyydet, sillä etsimme sopivaa musiikkityö osaajaa. Neuvottelemme haastattelun yhteydessä palkkatoiveet. Tehtävä kuuluu nyt vaativuus­ryhmään 601. Virka täytetään 1.9.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Virkaan valittavan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen, ja hänen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus sekä rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista. Koeaika on kuusi kuukautta.  

Hakemus liitteineen tulee toimittaa Teuvan seurakunnalle viimeistään Unikeonpäivänä 27.7.2022 osoitteeseen: teuvan.seurakunta@evl.fi tai Teuvan seurakunta, Asematie 4C, 64700 Teuva. 

Virkaa koskevat tiedustelut: Khra Lauri Annala 040-6881401, Kirkkoneuvoston vpj. Jaana Korkeamäki 040-7026730